Shtatzënia po e zbukuron edhe më tepër Egzonën e Albatritit (FOTO)

By

Prive ishte emisioni i parë i showbizit i cili bëri të ditur lajmin se çifti i njohur Albatrit dhe Egzona po prisnin të bëheshin prindër.

Edhe pse nuk u konfirmua natën e martesës e vërteta e kësaj çështje me kohë doli në shesh e tash e disa kohë nuk po fshihet më nga askush.

Me të kaluar disa muaj shtatzënia e Egzonës tashmë ka filluar të marrë formë teksa edhe fiziku i saj natyrisht se nuk është më i njejti.

Sidoqoftë duket se ky proces veçse i ka shtuar edhe më tepër bukurinë asaj duke e bërë të shkëlqejë në çdo paraqitje që ajo bën.

 

Artikuj të ngjashëm