Shqipja diskuton me Bucin për raportin e saj me Mirdonin

By

Ylli dhe Shqipja kanë komentuar marrëdhënien e saj me Mirdonin.

Ai e ka pyetur Shqipen se mos ka gabuar diçka me Mirdonin.

Përgjigja e saj ishte se “pse me gabu a duhet me i ik ndjenjat robit?”.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm