Shqipëria, zyrtarisht pjesëmarrëse në Festivalin e Filmit në Kanë

By

Shqipëria është zyrtarisht pjesëmarrëse në Festivalin e Filmit në Kanë në kategorinë e filmave me metrazh të shkurtër.

Është filmi “The Van”, bashkëprodhim shqiptaro-francez me regji të Erenik Beqirit, që i rezistoi përzgjedhjes midis mijërash, pastaj qindrash e deri ne listën e përmbledhur finale (short list).

Në këtë film intrepretojnë Arben Bajraktari, Afrim Muçaj dhe aktori francez 27 vjeçar, Phénix Brossard, i cili vetëm në pak kohë numëron më shumë se njëzet role, shkruan Lapsi.al

Artikuj të ngjashëm