Shpiket kostumi anti-koronavirus që mund ta vishni në koncerte

By

Një kompani dizajni ka zbuluar planet për një kostum mbrojtës nga koronavirusi e që mund t’i lejojë pjesëmarrësit e koncerteve që të shkojnë në festivale dhe ngjarje LIVE.

Dizajni për “Micrashell” është krijuar nga kompania kaliforniane, Production Club, dhe përfshin një helmetë, një sistem filtrimi dhe një mori dritash LED.

 

 

Ekipi që e ka krijuar këtë dizajn ka thënë për NBC New York se shpresojnë që ata shpresojnë që t’I kthejnë turmat e njerëzve në vendkoncerte dhe në festival pa nevojën për distancim social.

“Micrashell është një zgjidhje për t’i sjellë njerëzit bashkë me siguri”, ka thënë Miguel Risueno, kreu i shpikjeve te Production Club.

Artikuj të ngjashëm