Shpenzoni shumë para? Duhet të jeni njëra nga këto shenja të horoskopit

By

Këto shenja i shpenzojnë paratë e tyre më shpejtë se që i fitojnë.

Nëse gjeni veten si njëra nga këto shenja, mos u ndjeni keq por filloni të punoni në përmisimin e raportit me paratë tuaja.

Shigjetari (22 nëntor – 21 dhjetor)

Shigjetarët janë shumë punëtorë, kështu që fitimi i parave nuk është aq i vështirë për ta; kjo është çështja. Nëse ata duan të bëjnë diçka argëtuese dhe aventureske, ata do ta bëjnë këtë. Ata përpiqen të mbajnë një ekuilibër në kokën e tyre, kështu që ata janë gjithmonë të tronditur kur shohin llogarinë bankare.

Gjithmonë ka surpriza, tarifa dhe borxhe të tjera të papritura që vijnë, megjithatë Shigjetari është gjithmonë i befasuar sa një gjë e tillë ndodh. Por ata preferojnë të kenë histori për të treguar se sa llogari të madhe bankare.

Peshqit (19 Shkurt – 20 Mars)

Peshqit janë lloji i njerëzve që do t’i jepnin paratë e tyre të fundit një personi të pastrehë. Peshqit janë vetëmohues dhe i vendosin gjithmonë të tjerët para vetes, edhe nëse nuk ka kuptim financiar. Ata gjithmonë do të dhurojnë për bamirësinë tuaj, do të japin para për nevojtarët dhe do të investojnë në fushatën tuaj për mbledhjen e fondeve.

Gjëja e tyre e preferuar në lidhje me paratë është ajo që mund të bëjë për të ndihmuar njerëzit. Sidoqoftë, kur Peshqit u kamë dhënë gjithçka që mund t’u japin të tjerëve dhe ata ende kanë para shtesë, ata do të investojnë në libra arti, muzikë ose do të shkojnë në një vend që i frymëzon.

Ujori (20 Janar – 18 Shkurt)

Ujori nuk mund t’i rezistojë teknologjisë së re. Ata janë ata që presin në linjë natën para se të lëshohej një telefon i ri. Ata kanë bërë hulumtimin, dhe kur diçka e re është në dispozicion, ata thjesht duhet ta kenë atë.

Ata më mirë do të kishin një kompjuter të ri sesa një llogari investimi, dhe megjithëse ata kalojnë kohë kur ata përpiqen të jenë më të përgjegjshëm me paratë e tyre, ata janë jashtëzakonisht në kundërshtim kur bëhet fjalë për financat e tyre dhe shpenzojnë paratë e tyre.

Luani (23 korrik – 22 gusht)

Luani përpiqet të jetë i kujdesshëm dhe i ndërgjegjshëm me paratë e tyre, por kur është fjala për dhurata ata nuk përmbahen dot. Ata pëlqejnë të dhurojnë dhurata përrallore – për familjen e tyre, miqtë, njerëzit që i kanë ndihmuar ata, dhe madje edhe për veten. Luanët nuk blejnë gjëra që janë të lira; ata shkojnë për artikujt kryesorë të linjës së dizajnerit.

 

Artikuj të ngjashëm