Shpati dhe Selvija sot e kompletuan kurorëzimin

By

Në dhjetor ata i thanë po njëri-tjetrit.

E tek gjashtë muaj pas, duket se kurorëzimi i Shpatit dhe Selvijes është bërë ‘me letra’.

Përmes rrjeteve sociale, këngëtari ka bërë të ditur se Selvija nga sot ka mbiemrin e tij – Kasapi.

Tashmë ka mbetur vetëm një bebe që lidhja e tyre të ‘kompletohet’ tërësisht. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm