Shpat Kasapi publikon këngën e re solo dhe quhet kështu

By

Pas një pauze shumë të gjatë në muzikë, duke mos sjellë projekte të reja, këngëtari Shpat Kasapi, këtë vit e pati më aktiv.

Që nga viti i kaluar ai ka publikuar 5-së këngë, ndërsa e fundit vjen tani nga ai, dhe quhet Xhan.

Këngëtari e ka lansuar projektin e tij mbrëmë në Zone e Lirë në TV Klan të Shqipërisë, ndërsa kënga është ritmike dhe tipike verore.

Ndiqeni në linkun më poshtë:

Artikuj të ngjashëm