Shokët ‘martojnë’ Cozmanin! (VIDEO)

By

Nuk ka shumë prej kur përfundoi lidhjen me Tunën por duket se partneren e re, reperi Cozman nuk do ta ketë aspak të vështirë që ta gjej.

Kjo për faktin se përpos që mund të mendoj vetë për këtë pjesë, të njejtin preokupim kanë edhe shokët e tij.

Në një video në Snapchat të postuar nga Skivi, ai shihet teksa në një prej kafiterive të kryeqytetit nën shoqërim të muzikës, ngacmon reperin duke thënë se po e martojnë.

Skivi s’do ishte keq që të njejtën ta mendoj edhe për vete tashmë kur kanë kaluar disa vite dhe gjërat s’mund të thuhet se janë si në fillimet e arta të të 20-tave. /PRIVE.AL

 

Artikuj të ngjashëm