Shkodi, emri i ri shqiptar që debuton në tregun gjerman!

By

Tregu muzikor gjerman dikur ishte i paarritshëm teksa tani artistët nga Kosova po dominojnë atje.

Kjo ka bërë që shumë këngëtarë tonë e sidomos ata që jetojnë atje të tentojnë kapjen e industrisë gjermane.

Sot ka debutuar në këtë vend, reperi Shkodi.

“Lifestyle” është kënga e punuar nga Çelik Lipa dhe tashmë është e lansuar në YouTube./Prive.al

Artikuj të ngjashëm