Shkëlzen Doli sërish në Klan Kosova – këtu mund t’I gjeni biletat

By

Violinisti shqiptar me famë ndërkombëtare, Shkëlzen Doli, do të jetë sërish me një koncert në Prishtinë.

Me datën 16 shkurt në Qendrën Kulturore në Klan Kosova, nën tingujt e violinës së tij mund t’i ndiqni veprat më të njohura shqipe dhe ato botërore.

Shitja e biletave tashmë ka filluar dhe nëse doni të shijoni e ta përjetoni muzikën në mënyrën më të veçantë, duhet të nxitoni.

Biletat për në koncertin e Dolit mund t’i blini duke ardhur në objektin e Klan Kosovës në Zonën Industriale e po ashtu në Prince Coffee House në sheshin Zahir Pajaziti në Prishtinë.

Por para se të niseni, shihni nëse ka vende të lira duke telefonuar në këtë numër: 038 767 680

Artikuj të ngjashëm