Shkëlqeni me fundet trendi të pranverës (FOTO)

By

Fundi me fallto është duke u përdorur shumë kohëve të fundit.

Gratë dhe vajzat ndjehen të lumtura me formën e këtij fundi pasi tek beli është i ngushtë dhe në fund i gjerë.

Ato thonë se ky fund i bënë të duken më të bukura dhe më me stil.

Live About shkruan se këtë fund duhet ta kombinoni me gjëra të ndryshme duke filluar nga bluzat dhe deri tek xhaketat.

Këtu më poshtë keni fotografitë që tregojnë se si të visheni me këtë fund:

Artikuj të ngjashëm