Shihni të gjitha veshjet e Kate Middleton nga turneu mbretëror në Pakistan

By

Me turneun mbretëror të Pakistanit në vazhdimësi, është e qartë që Kate Middleton kishte një veshje të planifikuar për çdo lloj eventi.

Në mes të ditës së parafundit të tyre atje, Duka dhe Dukesha e Cambridge kanë pasur një orar të mbushur me angazhime publike, duke përfshirë një në Akademinë Kombëtare të Kriketave, ku çifti në pati kënaqësinë të marrë pjesë në lojë.

Kate Middleton, Prince William

Turneu gjithashtu paraqiti një vizitë në fshatin e fëmijëve SOS, i cili strehon jetimët, për një festë ditëlindjeje.  Më vonë, të dy u drejtuan në Xhaminë Badshahi për një turne në vendin e shenjtë.

 

Ska dyshim që në cdo event Dukesha dukej më rrezatuese se kurrë. Këtu ju sjellim të gjitha veshjet e saj gjatë këtij turneu mbretëror.

Kate Middleton, PakistanKate Middleton, Catherine Duchess of Cambridge, PakistanKate MiddletonPrince William, Kate MiddletonKate MiddletonKate Middleton, Prince WilliamKate Middleton

Burimi: Eonline.com

Artikuj të ngjashëm