Shihni detajet e fustanit të nusërisë së Jennifer Lopez

By

Jennifer Lopez-it i pëlqente aq shumë të martohej me Ben Affleck, sa e bëri dy herë.

Aktorët e “Gigli” organizuan një ceremoni luksoze në shtëpinë e Affleck’s më 20 gusht për miqtë dhe familjen e gjerë një muaj pas dasmës së tyre në Las Vegas.

Nusja kishte veshur një fustan mahnitës me mëngë të shkurtra, një të pasme të prerë dhe një siluetë të përqafuar me kthesa që u shndërrua në një bisht të gjatë e të gërvishtur.

Dhe më pas, ajo veshi një vello të madhe, të cilën të pesë fëmijët e tyre – binjakët 14-vjeçarë të Lopez, Max dhe Emme, si dhe fëmijët e Affleck Violet, 16, Seraphina, 13 dhe Samuel, 10, e ndihmuan në vazhdimin e një vendkalimi që të çon në shtëpinë pas ceremonisë “të stilit të plantacioneve” në Riceboro, Ga.

Lopez veshi një fustan të personalizuar Ralph Lauren ditën e saj të madhe.

Artikuj të ngjashëm