Shenjat që tregojnë se partneri nuk është më i lumtur me ju

By

19% e amerikanëve janë të pakënaqur në marrëdhëniet e tyre, por ata qëndrojnë së bashku me partnerin e tyre.

Ndërsa është e pamundur të lexoni mendjen e një personi tjetër për të ditur me siguri nëse diçka nuk është në rregull, ekzistojnë shenja të caktuara të sjelljes që mund të zbulojnë qëllimet e vërteta të partnerit tuaj dhe të tregojnë se ata nuk janë më të kënaqur nga marrëdhënia.

Partneri juaj nuk ju përfshin aq shumë në jetën e tij, sa dikur.
9 Subtle Signs Your Partner Is No Longer Happy in Your Relationship

Duket se ndjenjat e partnerit tuaj ndryshojnë gjatë gjithë kohës.
9 Subtle Signs Your Partner Is No Longer Happy in Your Relationship

Partneri juaj nuk tregon ndonjë tërheqje fizike.
9 Subtle Signs Your Partner Is No Longer Happy in Your Relationship

Ju vazhdimisht përlaheni pa ndonjë arsye të dukshme.
9 Subtle Signs Your Partner Is No Longer Happy in Your Relationship

Ndiheni sikur marrëdhënia juaj nuk po shkon askund.
9 Subtle Signs Your Partner Is No Longer Happy in Your Relationship

Partneri juaj ‘pajtohet’ me gjithçka që thoni.
9 Subtle Signs Your Partner Is No Longer Happy in Your Relationship

S’ju kushton vëmendje.
9 Subtle Signs Your Partner Is No Longer Happy in Your Relationship

Partneri juaj injoron problemet në marrëdhënien tuaj
9 Subtle Signs Your Partner Is No Longer Happy in Your Relationship

Artikuj të ngjashëm