Shenjat që tregojnë se ju nuk jeni aspak gati për një lidhje romantike

By

Nganjëherë duam të kemi një lidhje serioze, mirëpo duhet të kuptojmë nëse ne jemi gati për përkushtimin dhe punën që kërkon një raport i tillë.

Më poshtë mund të kuptoni disa nga shenjat që tregojnë se ndoshta ju nuk jeni gati për një lidhje tani për tani.

Gjithçka rreth njerëzve ju mërzit.

Ju dilni jashtë dhe e gjeni veten të irrituar nga kushdo që qëndron pak metra larg jush. Keni një qëndrim kur të huajt flasin me ju. Jeni të tmerrshëm në marrjen e komplimente nga të huajt dhe pothuajse kurrë nuk filloni ndërveprim njerëzor. Dhe me miqtë? Le të themi se gjërat nuk janë shumë më mirë…

Vendimin për lidhje nuk po e merrni me zemër.

Ju e dini këtë, miqtë dhe familja juaj e dinë këtë, por ju vazhdoni të bindni veten se gjërat do të shkojnë ndryshe nga marrëdhënia e fundit në të cilën keni qenë, e cila kishte të njëjtat probleme. Mënyra se si e sheh, të jesh me personin e gabuar është më mirë sesa të mos jesh me askënd fare.

Nuk dini të bëni kompromis.

Gjithçka ka të bëjë me ju. Sigurisht, ju kujdeseni për partnerin tuaj… jo aq sa kujdeseni për dëshirat dhe nevojat tuaja. Ju nuk e shihni kompromisin si një alternativë të shëndetshme për të mos ecur në rrugën tuaj dhe nuk e keni problem të hidhni zemërim për t’u siguruar që ta bëni.

Jeni të përqendruar te vetja.

Po, ata thonë se është e vështirë të kesh dikë tjetër që të do kur nuk mund ta duash as veten, por kjo ka nivele. Pak modesti nuk ka lënduar kurrë askënd. Mos e humbisni shpirtin tuaj binjak sepse jeni shumë të zënë duke parë veten.

Jeni të paduruar.

Nga arritja diku në kohë për të vendosur synime afatgjata, durimi juaj është vërtet i hollë. Ju dëshironi që gjërat të ndodhin pikërisht kur ju thoni se duhet. Ju nuk e shihni se ku po punon partneri juaj për të arritur në tablonë e madhe – mund të përqendroheni vetëm në vendin ku janë tani. Ndërsa disa nuk do ta shihnin këtë si një shenjë të mungesës së nevojës për të qenë në një lidhje, unë jam i gatshëm të vë bast ndryshe. Ngadalë dhe e qëndrueshme fiton garën.

Nuk doni të bëni sakrifica për të mirën e partnerit tuaj.

Nëse jeni egoist dhe i padurueshëm, nuk ka gjasa që të jeni të gatshëm të bëni sakrifica që të përfitojnë si ju ashtu edhe partneri juaj. Një marrëdhënie pune dhe e qëndrueshme kërkon sakrifica nga të dyja palët e përfshira.

Artikuj të ngjashëm