Shenjat më magnetike të horoskopit që tërheqin të tjerët më së shumti

By

Ata kanë një energji të ndritshme rreth tyre.

Magnetizmi i kafshëve. A mund të jenë feromone, apo thjesht karizma e thjeshtë? Disa nga ne e kanë atë, dhe disa jo. Ne mahnitim njerëz me hijeshitë tona ose jo  sepse ne pashpresisht na mungon magnetizmi. Ne jemi ose joshës ose të joshur, dhe magnetizmi është ajo që është në zemër të këtij veprimi.

Kush janë shenjat magnetike të zodiakut në astrologji? E gjitha varet nga personaliteti i tyre, nga mënyra si u rritën dhe si u bëjnë thirrje të tjerëve. Disa mësojnë në moshë të hershme se si të përdorin dhuratat e tyre natyrore për të tundur masat. Magnetizmi nuk është gjithmonë në lidhje me tërheqjen me pozitivitet; megjithatë, lavjerrësi lëkundet në të dyja anët.

Të jesh një personalitet magnetik është edhe natyror, aq edhe shumë punë. Mbajtja e këtij lloj tërheqjeje kërkon përpjekje, për të mos përmendur që të qenit magnetik është problematik. Kush mund t’i rezistojë ndjenjës së të ditur se njerëzit të dynden tek ju thjesht për të qenë afër jush? Njerëzit magnetikë nuk u pëlqen t’i lënë të tjerët të marrin vëmendjen, kështu që të mbajnë shkëlqimin të gjithëve, ata punojnë shumë në mbajtjen e paraqitjeve.

DEMI (20 Prill – 20 maj)

Kur e shijoni jetën aq sa bën Demi, nuk mund t’i qëndroni larg. Ajo botë e çmendur, magnetike Demi është pikërisht aty ku qëndron argëtimi juaj.

Nëse një kohë e mirë është ajo që ju po kërkoni, mos kërkoni më larg se shoku juaj Demi, pasi ato gjithmonë kanë në mendje idetë më të mira. Nëse ka ndonjë në këtë planet i cili mund të lëvizë dhe të mbërthehet nëpër botë pa kujdes, janë ata!

PESHQIT (19 Shkurt – 10 Mars)

Shumica e njerëzve të lindur nën Peshqit kanë një ngrohtësi natyrale dhe pëlqim për ta. Aq sa kërkojnë vëmendje dhe dashuri, ato janë gjithashtu tërheqëse për ata që kërkojnë dashuri në kthim.

Peshqit janë individë magnetikë që frymëzojnë besnikëri dhe angazhim në ata përreth tyre. Është e vështirë të çlirohesh nga magnetizmi i një Peshku. Dhe kush do të dëshironte?

LUANI (23 korrik – 22 gusht)

Epo, po! Sigurisht që luani hyn në këtë listë. Në fakt, Luani është Mbreti-Mbretëresha e magnetizmit, një titull që ata e adhurojnë dhe ruajnë.

Luani lindi magnetik; si bebe ato magjepsin botën. Si fëmijë, ata kënaqen me familjet e tyre, dhe si të rritur, ata bëjnë për diktatorë mahnitës dhe sundimtarë tiranikë. Po, ndonjëherë, ndonjëherë e gjithë ajo magnetizëm derdhet në karrierën e tyre të aktrimit për fitoren totale.

SHIGJETARI (22 nëntor – 21 dhjetor)

Do të gjeni veten të magnetizuar nga Shigjetari për shkak të aftësisë së tyre të çuditshme për të krijuar.

Bota të çuditshme të reja janë gjithnjë duke u zhvilluar në mendjen e atyre që lindin nën këtë shenjë, dhe ata janë gjithmonë të gatshëm të ndajnë mendimet më të thella me këdo që dëshiron të lërë mënjanë realitetin për një zhytje të mirë në pishinën e imagjinatës. Shigjetari do t’ju magnetizojë me magji të pastër.

PESHORJA (23 Shtator – 22 Tetor)

Peshorja është një shenjë shumë simpatike. Të zakonshëm për të mbajtur ekuilibrin, shpesh herë duke mos thënë asgjë për ta bërë një person të lumtur. Sjellja e tyre paqësore inkurajon të tjerët të duan të jenë pranë tyre, pasi Peshorja nuk jep asnjë kërcënim.

Nëse mirëqenia personale është qëllimi, ata përdorin dhuratat e tyre natyrore për t’u siguruar që njerëzit përreth tyre nuk i shkundin gjërat shumë. Peshorja është një timon, një vijë qendrore – ato janë magnetike për aq sa tërheqin njerëz paqësorë dhe ndërmarrje të qeta.

DASHI (21 Mars – 19 Prill)

Ne dyndemi te Dashi sepse nuk mund t’i rezistojmë. Ata na magjepsin, na kënaqin dhe madje edhe kur i urrejmë, ne i duam. Edhe kur ata thonë gjërat më budalla të imagjinueshme, ne në një farë mënyre dëshirojmë t’i falim.

Njerëzit nga ajri janë tërheqës, të zgjuar dhe të aftë, dhe ata dëshirojnë vëmendjen tuaj po aq keq sa doni t’i jepni atyre. Ato janë tejet magnetik. Provojeni të largoheni nga ata për ta kuptuar. Po, nuk mundesh.

Artikuj të ngjashëm