Shenjat e horoskopit që janë më të prirura për të përjetuar depresion

By

Depresioni ndikohet nga kushtet dhe situatat e jetës, nga familja, njerëzit pranë, por edhe nga personaliteti. E meqë personaliteti lidhet me shenjën e horoskopit, atëherë kjo e fundit ndikon tek depresioni.

Shenjat më të prirura për të përjetuar depresion

Giorno dopo Giorno ka bërë një klasifikim të shenjave më të prirura për të përjetuar depresion, por sigurisht që ka përjashtime.

Shenjat më të prirura për të përjetuar depresion

Gaforrja

Mbindjeshmëria dhe empatia e bëjnë një shenjë shumë të predispozuar, më të prirurën për të përjetuar depresion. Gaforrja e merrni shpesh mbi vete fajin e të tjerëve dhe vuan nga vuajtjet e të tjerëve.

Akrepi

Akrepi është një tjetër shenjë e prirur për depresion për shkak të misterit që përmban në vetvete.

Binjakët

Ndryshueshmëria e karakterit i bën ata që shpesh të përjetojnë luhatje të emocioneve dhe ndjenjave. I shprehin gjërat ashtu siç i ndjejnë.

Peshqit

Të lindurit nën qiellin e Peshqve janë gjithashtu të prirur për depresion pasi është një shenjë jashtëzakonisht e ndjeshme. Si një mekanizëm mbrojtës për të reaguar ndaj vështirësisë, Peshqit gjithmonë zbatojnë një lloj strategjie mbrojtjeje e cila rezulton e dëmshme.

Artikuj të ngjashëm