Shengyl Ismaili: Më kanë kërkuar në shtëpi publike

By

Aktoret veshin role të ndryshme kur janë në skenë, e një ndër to për Shengyl Ismailin ishte roli i një prostitute.

Gjatë shfaqjes së Faruk Begollit, kishte qenë një person nga publiku që i ishte afruar regjisorit duke i thënë se po e kërkoj atë “prostitutën” që flet çdo të enjte këtu në çdo shtëpi publike, por nuk po e gjej(duke i’u referuar rolit të Shengylit).

Në atë rast, Begolli i kishte treguar se ky është teatër e ajo aktore dhe nuk ka të bëj me jetën e saj personale.

Përpos, kësaj pas roleve të tilla ka pasur edhe mesazhe të tjera për tu takuar me të.

Kjo ka qenë vetëm një nga elementet që e kanë vështirësuar herë pas here karrierën e saj, pasiqë në fillimet e Shengylit ajo as nuk ftohej në audicione e mundoheshin ta bllokonin.

Artikuj të ngjashëm