‘Shëmtohen’ motrat Vjollca

By

Prezantueset bukuroshe Marina dhe Luana Vjollca kujdesen që në cdo paraqitje të tyre të jenë të kuruara deri në detaje.

Përballë platformësm me qindra mijëra ndjekës në rrjete sociale, normalisht se ajo që duhet reflektuar është bukuria dhe stili.

Mirëpo, përjashtim bëjnë efektet e ndryshme në Snapchat që i deformojnë fytyrat duke i shëmtuar ato.

Këto programe i kanë përdorur së fundmi dy motrat të cilat janë argëtuar jo pak nga pamja e ofruar prej tyre.

Se si duken Marina dhe Luana në këtë formë e tregojnë më së miri fotografitë e mëposhtme. /Prive.al/

Luana

Marina

Artikuj të ngjashëm