Shaolin Gang: Jemi 200 vjet përpara me muzikë (VIDEO)

By

Dyshja e famshme shqiptare, reperët Blunt dhe Real, ishin mbrëmë të ftuarit e Alaudin Hamitit në Nd’rrimin e Natës.

Ata kanë folur për albumin e tyre të ri të sapo publikuar “Tu Lulu”, e po ashtu edhe e kanë shpjeguar gjerë e gjatë domethënien e këngëve të tyre në këtë album.

Sipas tyre, muzika që ata bëjnë është muzikë trendy në botë dhe se janë larg me muzicientët e tjerë kosovarë.

“Jemi 200 vjet përpara me muzikë”, ka thënë Blunt, në njërën nga përgjigjet e tij.

Intervistën e plotë me dyshen mund ta ndiqni në linkun më poshtë:

Ndërsa këtu e gjeni lojën në mes tyre, Haje ose Thuaje:

Artikuj të ngjashëm