‘Shakalate’ klipi i ri MC Bekës! (Video)

By

Mc Beka pas ‘Zhag’ ka punuar në një tjetër projekt. ‘Shakalate’ mban emrin kënga e re e artistit që është produkt muzikor i KicoBeats dhe Mc Bekës.

Përpos në muzikë, Beka ka punuar edhe në tekst e ndërsa klipi është realizuar nga ThinkCreative.

Klipi mban skena të nxehta e po ashtu e shohim artistin në shumë karakter siç jemi mësuar ta shohim deri më tani.

https://www.youtube.com/watch?v=KApdFbFUWh0

Artikuj të ngjashëm