Sezoni më i mirë: Ndiqni “50-të pyetjet e Prive” që zbuluan të fshehtat e yjeve në Prive

By

Gjatë këtij sezoni, emisioni Prive solli rubrikën e re në emision, të titulluar “50-të pyetje me Prive”, rubrikë e cila arriti të zbulojë plot të fshehta të yjeve shqiptarë.

Plot figura të njohura publike, u bënë protagonistë të intervistave në Prive të realizuara nga Artan Telaku, Maki Bajrami dhe Vlorijan Halili.

Më poshtë, mund t’i gjeni të përmbledhura disa nga intervistat më interesante me përgjigjet më interesante:

MAJK Në 50-të Pyetjet e PRIVE 

ADELINA ISMAILI Në 50-të Pyetjet e PRIVE 

Nora Istrefi Në 50-të Pyetjet e PRIVE 

Zanfina Ismaili Në 50-të Pyetjet e PRIVE 

Alaudin Hamiti Në 50-të Pyetjet e PRIVE 

Ledri Vula Në 50-të Pyetjet e PRIVE 

Teuta Krasniqi Në 50-të Pyetjet e PRIVE 

Artikuj të ngjashëm