Serbja kopjon hitin e Norës dhe Erës?

By

Jemi mësuar shpesh të zbulohet se këngë shqiptare janë vjedhur nga ato ballkanike.

Mirëpo me zhvillimin e muzikës shqiptare, gjërat ja ë kthyer përmbys.

Janë artistet shqiptare që po kopjohen nga ato serbe.

Fjala është për Norën dhe Erën me këngën ‘Nuk e di’ e cila tre muaj pas publikimit është kopjuar nga Seka Aleksic.

Prive.al ju sjell krahasimin e pjesëve më poshtë.

Artikuj të ngjashëm