Sepse kanë prindër të famshëm! Këto janë bebet më të komentuara të këtij viti

By

Me prindër shumë të famshëm në vendet shqipfolëse dhe me prezencën e tyre në rrjete sociale, ata kanë tashmë fansat e tyre.

Fëmijët e artistëve e figurave të njohura shqiptare, janë po aq të famshëm tani edhe sa prindërit e tyre, meqë prindërit e tyre, nuk i mbajnë të paekspozuar në publike.

Prive Summer ju sjellë një përmbledhje të bebeve që u komentuan më së shumti këtë vit, edhe kur prindërit e tyre, në muajt e parë të jetës i mbajtën larg syrit të audiencës.

Ndiqeni të plotë kronikën nga Artan Telaku:

Artikuj të ngjashëm