Sellma imazh i ‘Éclat’ (Foto)

By

Instituti i bukurisë ‘Éclat’ ka nisur një kampanjë të re për promovimin e produkteve të tyre. Përmes kësaj fushate çdo dy muaj do të zgjidhet një protagonist nga arena e shoëbizit.

Tashmë veç ka nisur rrugëtimi i inciativës së ‘Éclat’ dhe personazhi i parë që kanë zgjedhur është grimerja profesioniste Sellma Kasumoviq.

Nisma e tyre nuk do të përfaqësoj vetëm një fytyrë publike por një klientë besnikë të produkteve që përfaqësojnë.

Tashmë është realizuar seti fotografik me Sellmën dhe do të përdoren deri në fund të këtij viti.

Prive ka siguruar imazhet e kampanjës të cilat mund ti shihni më poshtë./Prive.a

fbA88A1185 fbA88A1378 fbA88A1234 fbA88A1217

Artikuj të ngjashëm