Sellma dhe Kaci në një dimension tjetër: Arti i tyre tashmë mësim në Universitet!

By

Janë mjeshtërit e paraqitjes e po ashtu më të kërkuarit e fytyrave publike por jo vetëm.

Përpos që janë të pakonkurueshëm në treg, për punën e tyre Sellma dhe Kaci kanë shërbyer edhe si mësim për të tjerët.

Mirëpo, tashmë zyrtare është se ekipi Kaci dhe Sellma janë edhe ligjërues në një nga universitetet private në vend./Prive.al

Artikuj të ngjashëm