Së shpejti në ankand letra e Tupac për të dashurën e tij

By

Dikur rap artisti Tupac Shakur i shkroi një poezi dashurie një prej të dashurave të tij të në atë kohë, që duket se e ka frymëzuar atë për një nga hitet e tij të mëdha dhe tani ajo mund të jetë e juaja vetëm nëse paguani çmimin që kërkohet!

Kënga e titulluar “All Eyez On Me” do të dalë në shitje për 95,000 dollarë.

Shtëpia e ankandeve thotë se poema e datës 26 gusht 1995, përfundoi në një koleksion privat dhe 26 vjet më vonë po del në treg.

Siç e shihni Tupac përdori aftësitë e tij të rimimit në poezi duke treguar një histori se si u dashurua me Simin dhe drejtimin që ai shpresonte se lidhja e tyre do të shkonte.

Artikuj të ngjashëm