Samanta sërish solo!

By

E këngë të reja do të ketë edhe përtej kufirit. Kreativiteti dhe motivi nuk po u mungon as këngëtarve nga Shqipëria.

Një nga to është Samanta Karavella e cila momentalisht gjendet në Amerikë.

Samanta për Prive ka thënë se sapo të kthehet në Tiranë do të nisë regjistrimin e këngës së re.

Produkti i ardhshëm i saj gjithashtu do të jetë solo. Detaje tjera për krijimin e ri këngëtarja Karavella ende nuk i ka zbuluar.

Artikuj të ngjashëm