Sa vjet mbushë ‘Kimikati’ i ‘Portokalli’?

By

Famën e arriti shumë shpejt.

Me daljen e parë në spektaklin ‘Portokalli’, aktori Olsi Bylyku u shndërua në listën e aktorëve të humorit më të pëlqyer.

Nga ajo periudhë kanë kaluar rreth dy vjet dhe shumë gjëra kanë ndryshuar në jetën e ‘Kimikatit’.

Me famën, punën dhe jetesën ndryshe prej viteve para shpërthimit artistik, ai ka lënë një etapë të vjetër për kapitullin e ri.

Por sa vjeç është humoristi?

Me jetën përpara, ai ka mbushur sot vetëm 20 vite teksa ditëlindjen e ka festuar me fëmijët e shtrirë në pediatri.

Edhe 100 Olsi! /Prive.al

Artikuj të ngjashëm