Sa vjeç u bë sot Monica Bellucci

By

Monika Belluci është imazhi ikonë i bukurisë femërore. Megjithëse ka mbushur plot 54-vjeç bukuria e saj legjendare nuk është venitur aspak dhe pse mosha bën të veten.

Aktorja nuk ka bërë ndërhyrje estetetike dhe bukuria e saj është natyrale.  Megjithëse ajo nuk është shprehur asnjëherë kundër ndërhyrjeve kur bëhen pa ekzagjerime.

Monica Belluci bërë 54-vjeç dhe njësoj e bukur si gjithmonë.

Artikuj të ngjashëm