Sa para u mblodhën në Met Gala 2019?

By

Met Gala është mbrëmje glamuroze për yje që mbahet çdo vit. Instituti “Costume Gala Benefit” këtë vit festoi hapjen e ekspozitës “Kampi: Shënime mbi Modën”.

Bazuar në deklaratën e një përfaqësuesi të muzeut, kjo gala e mbajtur mbrëmjen e së hënës (6 Maj), arriti të mbledhë 15 milionë dollarë për Muzeun Metropolitan të Arteve.

Nëse nuk e dini, Met Gala është burimi kryesor i fondeve vjetore të muzeut për ekspozita, botime, blerje dhe përmirësime kapitale.

Artikuj të ngjashëm