Sa kushtojnë diamantet që kishte Rita Ora në MTV EMA?!

By

Paraqitja e këngëtares shqiptare në tapetin e kuq të MTV European Music Awards mori vëmendje maksimale pasiqë u paraqit vetëm me robdishambër dhe me një peshqir në kokë.

E gjitha kjo në kontekst të skenarit që do prezantonte më vonë, kinse nuk ka arritur të bëhej gati.

Edhe pse unike në zgjedhje, mos mendoni se ka kushtuar lirë ky prezantim. Nëse nuk kishte investuar në veshje, Rita Ora ka shpenzuar në një tjetër pjesë atë të aksesorëve.

Diamantët që kishte Ora të dielën janë të Lorraine Schwartz dhe kushtojnë se hiq më pak se 7.8 milionë dollarë.

 

Artikuj të ngjashëm