Sa kanë ndryshuar karakteret e “Game of Thrones” gjatë tetë sezonave? (FOTO)

By

Para pak ditësh u shfaq episodi i fundit i “Game of Thrones”.

Ky serial që ka tronditur botën dhe ka miliona fansa të çmendur ka vazhduar për plot 10 vjet që është një kohë shumë e gjatë jo vetëm për karakteret, por edhe për aktorët që i kanë portretizuar ata.

Në nderim të një prej serialeve më të famshme, po ju rikujtojmë se si janë dukur karakteret e “Game of Thrones” në episodet e para duke i krahasuar ata se si duken në sezonin e fundit.

1. Cersei Lannister

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

Look at How Much “Game of Thrones” Characters Have Changed Over 8 Seasons

Artikuj të ngjashëm