Sa brinjë ka hequr Aurela Hoxha?!

By

Aurela Hoxha ishte mysafirja e parë, këtë mbrëmje në Xing me Ermalin. Hyrja e saj ishte ndryshe nga të zakonshmet.

E lakuar gjithmonë për masat trupore, Ermali bëri matjen e belit, gjoksit dhe të pasmeve të modeles.

Sipas matjeve që bëri Ermali, gjoksi i Hoxhës është 90cm, beli 60 teksa të pasmet 95cm.

Teksa e pyetur sa brinjë ka hequr, me shaka tha 2 brinjë por që më pastaj shtoi duke treguar se në Shqipëri ka dëgjuar për heqjen e tyre, duke lënë të kuptosh se nuk ka bërë një intervenim të tillë./Prive.al

Artikuj të ngjashëm