Rruga e përhumbur e Beyoncés drejt figurës prej dyllit (FOTO)

By

Beyonce a ka vërtetuar se ndoshta jeta në plastikë nuk është aq fantastike, të paktën kur bëhet fjalë për dyll.

Herë pas herë, këngëtarja është zhgënjyer nga figurat e saj prej dylli.

Kjo figurë u paraqit në Madame Tussaud New York, e që dukej më shumë si një kushërirë e largët e Beyonces.

Një fans pati shkruar në Instagram për këtë figurë: “Kushdo që e ka bërë këtë figurë prej dyllit, nuk e ka parë kurrë Beyoncen”.

Dhe kjo është totalisht larg Beyonces…

Përveç pamjes, krijuesit e figurave të dyllit gjithnjë e vendosin Beyoncé në situata jo të përshtatshme për një diva. Si kjo, Beyonce e rrethuar nga patat në një park.

Bashkë me Britney Spears në aeroportin e Sydney – shumë larg pamjes së tyre të vërtetë.

Pas shumë vitesh zhgënjimi, Beyonce u bë siç është.

Madame Tussauds zbuloi figurën më të re, e cila i referohet performancës së Beyonces në Coachella 2018, dhe fansat mendojnë se më në fund është bërë siç duhet.

PRIVE.AL

Wax figures at Madame Tussauds in NYC

 

Artikuj të ngjashëm