Rrjeti ‘zien’, çka i tha Elgiti – Donaldit në vesh? (VIDEO)

By

Tashmë është bërë e rëndomtë që në raste të vizitave të personave të afërt në “Big Brother” të dyshohet gjithmonë sa i përket mesazheve të thëna prej tyre.

Njëjtë ka ndodhur edhe mbrëmë kur hyri Elgit Doda, mik i Donaldit.

Ndjekësit kanë pikasur një moment gjatë përqafimit ku kompozitori i flet në vesh Donaldit.

“Je shumë keq” – dëgjohet ai sipas shumëkujt.

Mesazhet nga jashtë janë të ndaluara sepse mund të ndikojnë në rrjedhën e ngjarjeve brenda formatit “reality” ku banorët supozohen të mos kenë asnjë indikacion jashtë.

Për më tepër, kur kjo ndodh vetëm katër javë para finales, bëhet edhe më serioze.

Dëgjojeni momentin dhe vlerësojeni vet çka i tha Elgiti – Donaldit.

@perputheninfo #perputheninfo ♬ original sound – .

Artikuj të ngjashëm