“Rri në suaza të lojës, mos prek jashtë” – fjalosen Ylli dhe Gania

By

Ganiu ka vazhduar duke e ngacmuar Yllin duke i thënë se a është burrë i fortë.

Ylli iu ka përgjigjur duke i thënë se nuk i takon të flas për burrëri dhe i ka kërkuar që mos ti përmend gjëra nga jashtë.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm