Rrëfehet ajo: Frika më e madhe e Mimoza Kusarit pas kërcënimit me jetë (VIDEO)

By

Në dhjetor të vitit 2015-të, ish kryetarja e Gjakovës Mimoza Kusari-Lila, kishte marrë një kërcënim me jetë.

Policia e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë, kishin marrë informacion se dikush ka dhënë urdhër për vrasjen e kryetares, dhe për këtë arsye asaj i ishte caktuar mbrojtja e afërt e forcave policore.

E tani, pas dy vjetësh Kusari vjen në Prive për të rrëfyer ato gjëra që publiku për të nuk i di.

E zhveshur nga petku i politikanes, kryetares e deputetets, Mimoza Kusari për mikrofonin e Prive, tregon se frika më e madhe kur kishte marrë informacionin për kërcënim, ishin dy fëmijët e saj dhe shqetësimi se dicka mund t’iu ndodhte atyre.

Ndiqeni të plotë intervistën:

Artikuj të ngjashëm