Rozana Radi sëmuret rëndë nga zorrët?!

By

Këngëtarja Rozana Radi kohëve të fundit po përballet me fatkeqësi! Ajo qëndroi gjatë në Itali duke u kujdesur për gjyshen e saj e cila edhe e rriti, që është sëmurë rëndë dhe ka nevojë për kujdesje intensive.

Këngëtarja e kishte të detyruar të kthehet në Tiranë shkak i disa punëve, pasiqë arriti në kryeqytetin shqiptar vetë asaj i’u përkeqësua gjendja shëndetësore, diagnoza mjekësore për të ishte: Infeksion në zorrë, e për këtë Rozana mori rrugë për tek mjekët e Greqisë që të kuroj vetën e ti kthehet obligimeve si autore tekstesh e këngëtare.

Shërim të shpejt.

Artikuj të ngjashëm