Ronela Hajati është përmalluar për këto gjëra

By

Pandemia ka ndikuar shumë në muzikë.

Artistët nuk kanë pasur mundësi të mbajnë koncerte dhe të takohen me një numër të madh të fansave.

Këngëtarja Ronela Hajati, ka thënë se pikërisht kjo gjë po i mungon më së shumti por gjen ngushëllim në studio.

Nëse nuk e dini, artistja ka thënë javë më parë se nuk do të publikojë këngë derisa të rregullohet situate./Prive.al

Artikuj të ngjashëm