Rona Nishliu refuzon Festivalin e Këngës?

By

Këngëtarja Rona Nishliu ishte në mesin e emrave që qarkulluan pjesmarrës në edicionin e 61-të të Festivalit të Këngës.

Kjo u konsiderua pothuajse fakt i kryer deri në momentin kur lista zyrtare doli dhe emri i Ronës mungoi në mesin e 26-të artistëve dhe grupeve pjesmarrëse.

Një lajm i rremë apo tërheqje? Në fakt diçka të vërtetë ka pasur në këtë mes!

E kontaktuar nga Prive këngëtarja zbuloi të vërtetën.

Përgjigjjen e plotë do të mund ta kuptoni duke klikuar në materialin e mëposhtëm të përgatitur nga Prive. /Prive.al

 

Artikuj të ngjashëm