Roberti pranon një dhuratë të veçantë

By

Dhuratat janë pjesë e pandashme për fytyrat publike që kanë fatin të befasohen nga fansat e tyre në mënyra të lloj-llojshme.

Një dhuratë e ka pranuar sot edhe këngëtari Robert Berisha. Kuti me fotot e Norës, Renée dhe Robertit ishte punuar nga një fanse të cilën Roberti e ka falemnderuar publikisht në rrjete sociale.

Artikuj të ngjashëm