Rita Orën e ngatërron revista e njohur…

By

Rita Ora u “shndërrua” si Post Malone për Halloween dhe shumë njerëz as nuk arritën ta dallonin. Madje vetë Rita ka pohuar tek Jimmy Fallon se në koncertin e saj as vetë fansat nuk arrinin ta kuptonin që ajo është Rita.

Revista  “Hollywood Reporter”, ku në shkrimin e fituesve të Grammy, Camila Cabello, Cardi B dhe Post Malone, në vend të Post Malone, kanë vënë foton e Rita Orës.View image on Twitter

View image on Twitter

Jarett Wieselman@JarettSays

THR using a photo of Rita Ora in a Post Malone costume AS a photo of Post Malone is a great way to start today4576:14 PM – Jan 17, 201982 people are talking about thisTwitter Ads info and privacy

View image on Twitter
View image on Twitter

zahra@discoclit

they really put rita ora on there i-1026:23 PM – Jan 17, 201916 people are talking about thisTwitter Ads info and privacy

Artikuj të ngjashëm