Rita Ora: Jam e nderuar që jam në Kosovë (VIDEO)

By

Këngëtarja e famshme kosovare, Rita Ora, ka dy ditë që është duke qëndruar në Kosovë, ku ka vizituar familje dhe të rinjtë të shumë nga Kosova, në kuadër të programit UPSHIFT të UNICEF.

Ora sot në një konferencë për media tha se ndjehet e lumtur që ka pas fatin të takojë të rinjtë kosovarë.

“Kjo ka qenë një kohë e mrekullueshme që kam mësuar për të rinjtë kosovarë, jam përpjekur shumë që të t’i inspirojë ata, dhe do të mundohem më tej”.

“Jam shumë e nderuar që sot jam këtu, që ju kam takuat të gjithëve. Do të mbështes të rinjtë kosovarë”, tha Ora.

Artikuj të ngjashëm