Rita e ‘obsesionuar’ me shkrimet që bëheshin për të

By

Nga dje në Kanada ka dalë në shitje numri i ri i revistës prestigjioze ‘Elle’ , në ballinën e së cilës është Rita Ora.

Titulli që i është vënë fokus ka shoqërinë e Ritës të cilët i kanë thënë këngëtares se nuk e njihnin më.

Ndërkaq në anën tjetër Female First ka publikuar lajmin se Rita dikur ishte e ‘obsesionuar’ me shkrimet që bëheshin për të dhe kërkonte çdo ditë emrin e saj në Google.

Mirëpo tani këto i ka lënë mënjanë pasiqë është mësuar se emri dhe jeta e saj do të jenë pjesë e tabloideve çdo ditë.

Artikuj të ngjashëm