Riprezantimi i Platorit: Detajet e projektit debutues!

By

Pasionin për muzikë nuk kishte si të mos e trashëgonte nga prindërit e tij, Mihrije Braha dhe Naim Abazi, e madje që i vogël filloi të mirrej me këndim.

Por me kalimin e viteve, Plator Abazi u shkëput nga skena muzikore por mesa duket jo përjetësisht.

Para pak ditësh, ai ka regjistruar videoklipin e tij të parë me M Production tashmë si i rritur për të debutuar edhe zyrtarisht në diskografinë shqiptare.

Kënga e krijuar nga Elinel e Cricket mban titulin RIP, por do të do jetë shkurtesë për Riprezantim.

Debutimi i Platorit do të bëhet në fillim të javës tjetër.

Artikuj të ngjashëm