Rina nis punë për albumin e dytë!

By

Në vitin 2020, Rina Balaj publikoi albumin e saj të parë, të gjithin në bashkëpunim me SinBoy.

E ndërsa, as 2021 nuk do të kaloj pa një projekt të kësaj natyre.

Balaj ka treguar se puna për të ka filluar dhe disa këngë janë shkruar.

Ndërsa, sa i përket emrit të saj ka kërkuar propozime nga ndjekësit e saj./Prive.al

Artikuj të ngjashëm