Rikthim në kohë – kështu dukeshin dikur moderatorët e emisioneve të njohura televizive

By

Ata tashmë janë shumë të famshëm dhe pa dyshim se kanë lënë gjurmët e tyre.

Por, moderatorët e emisioneve më të njohura televizive nuk ishin gjithmonë kështu. Para se të ishin njerëz me kaq shumë ndikim, ata ishin krejt të zakonshëm.

Madje, nëse i shihni fotografitë e dikurshme të yjeve si David Letterman, Jay Leno dhe Oprah do ta keni shumë të vështirë t’i njihni ata.

Më poshtë shihni fotografitë që tregojnë më së miri ndryshimet e moderatorëve ndër vite.

1. Stephen Colbert — The Late Show with Stephen Colbert

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

2. David Letterman — Late Show with David Letterman

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

4. Jimmy Kimmel — Jimmy Kimmel Live!

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

5. Jimmy Fallon — The Tonight Show

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

6. Conan O’Brien — Conan

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

7. Craig Ferguson — The Late Late Show with Craig Ferguson

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

8. John Oliver — Last Week Tonight

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

9. James Corden — The Late Late Show with James Corden

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

10. Seth Meyers — Late Night with Seth Meyers

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

12. Chelsea Handler — Chelsea Lately

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

13. Larry King — Larry King Live

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

14. Kelly Ripa — Live with Kelly and Ryan

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

15. Ryan Seacrest — Live with Kelly and Ryan

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

16. Oprah Winfrey — The Oprah Winfrey Show

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

18. Anderson Cooper — Anderson Cooper 360°

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

19. Katie Couric — 60 Minutes

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

20. Samantha Bee — Full Frontal with Samantha Bee

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

21. Ellen DeGeneres — The Ellen DeGeneres Show

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

22. Jay Leno — The Tonight Show

What 20+ Favorite TV Show Hosts Looked Like When They Were Young

Artikuj të ngjashëm