Rikrijohet filmi i fëmijërisë tonë – Kush do të luajë Borëbardhën?

By

Pasqyrë moj pasqyrë, kush do të jetë Borëbardha e re?

Rachel Zegler është është zgjedhur për rolin e Borëbardhës në xhirim të ardhshëm të përrallës klasike të Disney.

Marc Webb, kreditet e të cilit përfshijnë filmat “500 Days of Summer” dhe “The Amazing Spider-Man” me Andrew Garfield, është duke drejtuar filmin.

Prodhimi owr filmin ende pa titull pritet të fillojë diku në vitin 2022. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm