Rihanna tërheq çështjen ligjore kundër babait të saj

By

Rihanna ka hequr dorë nga një çështje ligjore kundër babait të saj, javë para se ata të takoheshin në gjykatë.

Ylli i pop -it kishte akuzuar babanë e saj, Ronald Fenty, për keqpërdorimin e emrit të saj për të përfituar nga kompania e tij argëtuese, dhe e paditi atë në vitin 2019 për reklama të rreme dhe pushtim të privatësisë.

Ajo gjithashtu tha se ai ishte përpjekur ta rezervonte atë në një turne jashtë shtetit pa leje.

Rasti do të dilte në gjyq më 22 shtator, por Rihanna u paraqit për ta hedhur poshtë çështjen të martën.

Asnjë arsye nuk u dha, por raportet e mediave amerikane sugjerojnë se ajo arriti një marrëveshje jashtë gjykatës me babanë e saj dhe partnerin e tij të biznesit.

Rihanna, emri i plotë i së cilës është Robyn Rihanna Fenty, ngriti çështjen e saj ligjore dy vjet më parë, duke thënë: “Megjithëse Fenty është babai i Rihanna -s, ai nuk ka, dhe kurrë nuk ka pasur, autoritet për të vepruar në emër të Rihanna -s”.

Artikuj të ngjashëm